Παροχές και εγκαταστάσεις

Υπέροχες εγκαταστάσεις

Στο Armonia Resort θα βρείτε εξαιρετικές παροχές και εγκαταστάσεις για μια μοναδική εμπειρία διαμονής στην Άνδρο. Σε ένα ξεχωριστό κτίριο και σε αρκετή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκεται ο χώρος της υποδοχής και η καφετέρια. Το σημείο αυτό επιλέχθηκε ώστε να μην διαταράσσεται η ηρεμία σας όταν χαλαρώνετε στο δωμάτιό σας και στους υπέροχους χώρους του Armonia Resort. 

Το κτίριο είναι εξαιρετικής αρχιτεκτονικής και είναι επιπλωμένο με ιδιαίτερη φροντίδα. Οι επιρροές της Ανδριώτικης φινέτσας και αρχοντιάς είναι εμφανείς. Το Κυκλαδίτικό στοιχείο όμως κάνει και αυτό έντονη την παρουσία του στους χώρους τους καταλύματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Διαμονή στην Άνδρο

Πλούσιο πρωινό

Σπιτικές πίτες και κέικ, ντόπια τυριά και καφές από εκλεκτό χαρμάνι

Ιδιωτική είσοδος

Κάθε δωμάτιο προσφέρει αυτόνομη είσοδο για την εξασφάλιση της ιδιωτικότητάς σας

Εξαιρετική τοποθεσία

Απολαύστε ένα καταπράσινο, ειδυλλιακό τοπίο, μόλις 10 λεπτά από την Χώρα

Ηχομονωμένα δωμάτια

Χαλαρώστε στο δωμάτιό σας και ζήστε την πραγματική εμπειρία ξεκούρασης

Πανοραμική θέα

Το κατάλυμα προσφέρει απρόσκοπτη θέα στην κατάφυτη πλαγιά με τις αιωνόβιες βελανιδιές

Δωμάτια για ΑΜΕΑ

Πιστεύουμε στις διακοπές χωρίς διακρίσεις και προσφέρουμε δωμάτια εξοπλισμένα για ΑΜΕΑ

Πλούσιο πρωινό και οικογενειακή φιλοξενία

Στο Armonia Resort θα μπορείτε επίσης να απολαύσετε ευχάριστα το πρωινό σας, που σερβίρεται από τις 09:00 έως τις 11:00 π.μ. Καθημερινά ετοιμάζουμε για σας, σπιτικές πίτες, μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού και άλλα παραδοσιακά εδέσματα. Επιλέγουμε εξαιρετικής ποιότητας καφέ για να αρχίσετε την μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να επιλέξετε την όμορφη, καταπράσινη αυλή του καταλύματος για το πρωινό σας, το μπαλκόνι σας ή οποιονδήποτε από τους χώρους του Armonia Resort. 

Στον κήπο της καφετέριας μπορείτε επίσης να πιείτε το ποτό σας κάτω από τον παχύ ίσκιο των αιωνόβιων βελανιδιών, απολαμβάνοντας την απεριόριστη θέα και το κελάηδημα των πουλιών και των τζιτζικιών. Όταν πέσει ο ήλιος, και ο πανέμορφος ουρανός της Άνδρου γεμίσει αστέρια, οι εικόνες που σχηματίζονται θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες. Η φιλοξενία που παρέχουμε, είναι οικογενειακή μας υπόθεση.  Είναι μεγάλη μας χαρά οι επισκέπτες μας να φεύγουν ευχαριστημένοι και να μας προτιμήσουν ξανά την επόμενη φορά, που θα επισκεφτούν το νησί μας.

Διαμονή στην Άνδρο